Mblidhen sot tri komisione të Kuvendit

Sot do të mblidhen tre komisione të ndryshme të Kuvendit të Kosovës.

Duke filluar nga ora 9:00, Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, shqyrton Projektligjin për Ratifikimin e Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Danimarkës për Shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me Qëllim të Ekzekutimit të Dënimeve Daneze.

Ndërsa nga ora 9:30, Komisioni për Integrime Evropiane mban mbledhjen e radhës.

Po ashtu nga ora 9:30, Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport shqyrton Projektligjet për Rininë dhe Sport.

Go to TOP