Lajçak flet për procesin e dialogut me përfaqësues të shteteve nordike

I dërguar i BE-së për dialogun, Miroslav Lajçak, ka bërë të ditur se sot është takuar me përfaqësues të shteteve nordike me të cilët ka biseduar Ballkanin Perëndimor në Helsink.

Ai, me anë të një postimi në platformën X, ka theksuar se me ata ka folur për integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE dhe procesin e dialogut Kosovë-Serbi.

“Faleminderit Ministrisë së Jashtme të Finlandës për thirrjen e takimit dhe familjes nordike për mbështetjen e tyre në punën time”, ka thënë Lajçak.

Go to TOP