EKONOMI

Kuvendi miraton Projektligjin për formimin e Gjykatës Komerciale

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë miratuar Projektligjin për formimin e Gjykatës Komerciale.

Projektligji i propozuar nga Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje u votua me 66 vota pro, asnjë kundër dhe pesë abstenime.