KUJDES! Mos i hani kurrë, këto pjesë të mishit të pulës janë plot me baktere e parazitë

Dhe pse janë të shijshme, duhet të hiqni dorë nga disa pjesë të mishit të pulës

Janë të paktë ata të cilët nuk e duan mishin e pulës mund të gatuhet në mënyra të shumta dhe në kombinime të shumta sepse ka shije të mirë, por edhe është më i lirë se cilido qoftë tjetër.

Go to TOP