Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kryqi i Kuq u transferoi forcave izraelite dy pengje izraelitë të liruar

Kryqi i Kuq ia ka transferuar ushtrisë izraelite dy pengjet izraelitë të liruar të enjten, thanë në një deklaratë Forcat Mbrojtëse të Izraelit.

“Pak kohë më parë, përfaqësuesit e Kryqit të Kuq transferuan dy pengje të liruar izraelitë tek forcat speciale të IDF-së dhe forcat ISA pranë gardhit të sigurisë me Rripin e Gazës. Më pas, ata do të shkojnë në bazën Hatzerim”, thuhet në deklaratë.

ISA i referohet Agjencisë së Sigurisë së Izraelit, ose Shin Bet.

Familjet e pengjeve po përditësohen nga përfaqësuesit e IDF-së me informacionin më të fundit në dispozicion, shtohet në deklaratën e ushtrisë.

Go to TOP