Komuna e Mitrovicës Veriore: 300 euro për fëmijet e lindur në vitin 2024, 500 për çiftet e reja

Komuna e Mitrovicës Veriore ka vendosur të ndajë subvencione për fëmijët e lindur në vitin 2024 si dhe për çiftet e reja.

Sipas një njoftimi nga kjo komunë, familjet e fëmijëve të lindur në vitin 2024 do të subvencionohen me 300 euro.

Ndërkaq, çifteve të reja do t’ju ndahen 500 euro.

Go to TOP