Azeti i çon dron Erjolës në shtëpinë e BBVA?

Gjatë një interviste në “E diell” gazetari Bledi Mane dha disa informacione rreth banores së BBVA, Erjola Doçit.

Ai u shpreh që banorja ka një lidhje jashtë dhe se ai është reper dhe jeton në Gjermani.

Më pas aludohej që ky artist mund të jetë Azeti, duke e ditur që ai vepron në po atë shtet.

Pas gjithë kësaj, Erjolës i erdhi një dron brenda shtëpisë, në të cilin shkruhej: “Je më e mira, mbreti i BB3”, po ashtu edhe inicialet E dhe A.

Kjo bëri të dyshohej që Azeti mund të ishte ai që e dërgoi dronin, edhe pse nuk ka ndonjë konfirmim nga asnjëra palë.

Go to TOP