Klitschko: Është meç i veçantë, vendi i njërit boksier është në luftë

Legjenda e boksit, ukrainasi Wladimir Klitschko ka folur për Sky Sports pak para luftësFury – Usyk.

“Është moment absolutisht historik. Është hera e parë që nga vitit 1999 kur Lews luftoi me Holyfieldin. Unë nuk kam mundur ta bëj me vëllain tim, pasi nuk lufton me vëllain. Ai ishte më i fortë, më i gjatë, më i vjetër. Por kjo luftë është e veçantë pasi vendi i njërit boksier është në luftë. Ukraina do të shikoj meçin sonte, do të jetë një lloj pauze, shpresojmë, nga bombardimet dhe drona dhe raketa”, ka thënë Klitschko.

Usyk është ukrainas, njëjtë si Klitschko.

Go to TOP