Kosova.info

Kjo është gjendja shëndetësore e Lugatit

Nga Klinika Infektive në ShSKUK kanë njoftuar të dielën mbrëma për gjendjen e pacientit, Gjon Karrica i njohur ndryshe për publikun si Lugati.

“Nuk ka ndryshuar as trajtimi dhe as gjendja e pacientit, Gjon Karrica, kurse konfirmojmë se gjendja e të njëjtit është stabile.

Ai është duke vazhduar trajtimin në Klinikën Infektive.

Kërkojmë që të gjithë t’i referohen vetëm informatave zyrtare dhe për çdo gjë të drejtohen në zyrën për informim në ShSKUK”, është theksuar nga Klinika Infektive.

escort mersin - izmir escort