Kim Kardashian thotë se do të hante jashtëqitje çdo ditë nëse kjo do ta bënte të dukej më e re

Kim Kardashian pranoi se do të ishte e gatshme të hante jashtëqitje për aq kohë sa kjo do ta mbante të re.

“Do të provoj gjithçka”, tha ylli për The New York Times në një intervistë të botuar të mërkurën.

“Nëse do të më thoshit se do të më duhej të haja jashtëqitje çdo ditë dhe do të dukesha më e re, mund ta bëja. Unë thjesht mund”, tha ajo me shaka.

Natyrisht, nuk u desh shumë kohë që njerëzit të reagojnë ndaj komenteve të saj përmes rrjeteve sociale.

“Pse mendoj se kjo do të thotë se ajo tashmë e ka ngrënë”, pyeti një përdorues i Instagramit, me një tjetër duke komentuar, “Sa shumë jashtëqitje është pyetja”.

Artikulli përkoi me njoftimin e linjës së ardhshme të kujdesit të lëkurës së themelueses së Skims, “Skkn by Kim”, e cila do të lansohet në treg më vonë këtë muaj.

“A është jashtëqitja përbërësi aktiv në SKKN?” pyeti një kritik pasi lexoi çfarë tha ylli. 

Go to TOP