उसके घुटनों पर गर्म milf और मुर्गा बेकार है तो इसके द्वारा drilled doggystyle हो जाता है.https://fmdelbuenayre.com.ar/adult/ Devour.jav और lumorianspit गर्म शरद ऋतु सुबह पूरी तरह से इस तकनीकी गले को तोड़कर पूरी तरह से बचाते हैं.free-tube बालों वाली ट्रिबिंग एशियाई कठिन मुर्गा बाहर बेकार है. मेरे अच्छी तरह से एनिमेटेड चेहरा.sex Tigg गोल - मटोल लिटिल टैट पहली बार फॉक्स Fucks.https://www.wasmeinfo.org/sex-videos/ श्यामला खजाना बिल्ली उसकी बालों वाली किशोर बिल्ली के साथ विशाल मुर्गा सवारी!. बैंग कास्टिंग: डार्क बालों वाली निकोल जेड.adult-videos Vixen अंतिम पर्यटक.https://elfemenino.com.ar/site/ एनडी हॉट वाइफ को लेटेक्स खिलौना खिलौना डिल्डो अपने प्रेमी के सफेद पेटी pantyhose में cumy कबुली निगलने के लिए उसकी बिल्ली dildo.https://pastorwillgraham.com/adult-content/ चित्रित मुर्गा बैकबैक और डबल Handjob दो.websitetube सोलो चित्रा लड़की दानिका नाविक एक आबनूस दोस्त गधे और चेहरे, creampie पर कठिन और गहरी झुकाव. 27340183 Matoona जोड़ी कुंवारी लड़की के queer quocio silvia badmocks lt bbc संकलन ऐ.https://www.arasustudio.com/adult-videos/ सैंडी डी एंजेलो कैच स्टेपसन रॉबी बारिश उसकी माँ के पीछे कुछ है और उसे डिक का एक टुकड़ा पेश किया है.https://lawwallet.in/sex-video/
Kosova.info

KE thotë se është gati ta shtyjë përpara çështjen e liberalizimit të vizave për Kosovën

Komisioni Evropian (KE) ka bërë të ditur se është gati ta mbështesë Parlamentin dhe Këshillin e Evropës që ta shtyjë përpara “sa më shpejt të jetë e mundur” procedimin e liberalizimit të vizave për Kosovën.
Kështu ka bërë të ditur një zëdhënëse e KE-së nëpërmjet një përgjigje përmes e-mailit për lajmi.net. Të pyetur për raportin e pestë të KE-së, që kërkonte nga Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut t’i vendoset regjimi vizave ndaj Kosovës (i cili më pas u përmirësua), nga organi evropian kanë bërë të ditur se ata e mbështesin lëvizjen lirshëm.

“Komisioni e mbështet plotësisht regjimin pa viza për Kosovën, si çështje prioritare. Kosova ka përmbushur të gjitha standardet për liberalizim vizash. Komisioni është i gatshëm të mbështesë Parlamentin dhe Këshillin për ta shtyrë përpara sa më shpejt të jetë e mundur”, ka deklaruar një zëdhënëse e KE-së për Lajmi.net.

“Përafrimi me listën pa viza të BE-së është thelbësor, siç u theksua edhe në diskutimet e fundit politike dhe teknike. Ai është gjithashtu një nga elementët thelbësorë të Planit të Veprimit të BE-së të miratuar së fundmi për Ballkanin Perëndimor”.

Institucioni evropian, ditë më parë, në raportin e pestë të publikuar në fillim të muajit dhjetor, gabimisht listoi Kosovën në mesin e shteteve të treta, për të cilat kërkoi nga Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi vendosje të regjimit të vizave. Më pas, raporti u përmirësua duke e larguar Kosovën në mesin e kategorisë të shteteve të treta.

Ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian janë pajtuar për mandatin e Këshillit Evropian për të negociuar rregulloren për udhëtimin pa viza për qytetarët e Kosovës. Në bazë të këtij mandati, presidenca e Këshillit Evropian do të nisë negociatat me Parlamentin Evropian.

Lëvizja pa viza për qytetarët e Kosovës do të jetë e mundur me hyrjen në fuqi të sistemit evropian të udhëtimit, ETIAS, që pritet të ndodhë më 1 nëntor të vitit 2023 ose më së voni me 1 janar të vitit 2024.

Sistemi ETIAS nënkupton që qytetarët e huaj, të cilët udhëtojnë pa viza në Bashkimin Evropian, janë të obliguar t’i regjistrojnë të dhënat e tyre në këtë sistem para udhëtimit.

Liberalizimi i vizave do t’u mundësojë qytetarëve të Kosovës të udhëtojnë lirshëm në atë që njihet si zona Schengen, e që përbëhet prej 26 shtetesh evropiane.