Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kamëz: Vritet me armë zjarri një 55-vjeçar, plagoset një tjetër

Një person është vrarë dhe një tjetër është plagosur si pasojë e të shtënave me armë zjarri në Kamëz.

Bëhet e ditur se vrasja është kryer nga një 70-vjeçar e ka vrarë fqinjin e tij, 55-vjeçar dhe ka plagosur një 50-veçar.Bëhet e ditur  se konflikti mes fqinjëve ka ndodhur për një kanal uji, ku do të vendosej një tabelë dhe secili pretendonte që tabela mos të kapte tokën e tij.

Go to TOP