Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Jordania anulon festimet e Krishtlindjeve për shkak të luftës në Gaza

Jordania anuloi festimet e Krishtlindjeve, në shenjë solidarizimi për luftën që po zhvillohet në Gaza.

Edhe pse ky shtet është me shumicë myslimane, krishtlindja është një festë publike në Jordani.

Por kongregacionet do të heqin dorë nga ndriçimi i pemëve publike dhe festimet e tjera për t’u përqëndruar në shërbimet fetare, tha Këshilli i Udhëheqësve të Kishës në Jordani.

Gjithashtu, komuna e Betlehemit në Bregun Perëndimor të pushtuar kishte thënë javën e kaluar, se nuk do të mbante festa tradicionale në shenjë nderimi për palestinezët e vrarë në Gaza.

Go to TOP