Miratohet Projektligji për Institutin e Krimeve të Luftës në Kosovë

Deputetët e Kuvendit sapo kanë miratuar Projektligjin për Institutin e Krimeve të Luftës në Kosovë.

58 deputetë ishin për, katër kundër dhe asnjë abstenim.

Go to TOP