Hovenier uron Krishtlindjet Ortodokse

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, u ka uruar Krishtlindjet Ortodokse të gjithvë në Kosovë dhe në mbarë botën.

Kështu ka shkruar Hovenier në platformën X.

“Të gjithëve në Kosovë dhe në mbarë botën që festojnë Krishtlindjet Ortodokse, duke ju uruar një festë të gëzuar”, shkroi Hovenier.

Go to TOP