Hovenier: Ne kujtojmë e nderojmë ushtarët e guximshëm që bënë sakrificë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, ka bërë homazhe te memoriali i ushtarëve të rënë të NATO-s, në 25-vjetorin e nisjes së fushatës së bombardimeve, së bashku me presidenten Vjosa Osmani.

Hovenier shkroi se kujtojnë dhe nderojnë ushtarët që u sakrifikuan. Sot iu bashkova Vjosa Osmanit në memorialin e ushtarëve të rënë të NATO-s. Ne kujtojmë dhe nderojmë ushtarët e guximshëm që bënë sakrificën përfundimtare, duke përfshirë oficerët e shefit të garancisë së ushtrisë amerikane David Gibbs dhe Kevin Reichert”, ka shkruar ambasadori amerikan. /Kosova.info/

Go to TOP