Rajoni

Hiqet ndalesa për qarkullim të makinave të rënda në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit

Është hequr ndalesa për qarkullim të makinave të rënda transportuese në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pandërprerë në rrugë të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë, respektim të sinjaleve rrugore dhe drejtim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Sidomos në rrugët Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Shfaq më shumë
//zikroarg.com/4/3473483