Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Hidhini jashtë që tani: Këto pesë bimë tërheqin pikëllim dhe ndjenja vetmie në shtëpi

Rezulton se jo çdo bimë sjell paqe dhe qetësi në shtëpi…

Shumë gra dëgjojnë përvojën e brezave dhe vërejnë se bimët në shtëpinë e tyre janë në gjendje të krijojnë një ndjenja të caktuara.

Disa rrezatojnë qetësi, paqe, pastrojnë hapësirën negative dhe mbushin me energji krijuese, lumturi dhe dashuri. Disa të tjera shtypin, largojnë të gjitha shenjat e një marrëdhënieje afatgjatë me seksin e kundërt, i dënojnë ata në vetmi dhe trishtim, transmeton Telegrafi.

Cilat janë ato bimë që mund të dëmtojnë zonjën e shtëpisë?

Vjollca

Vjollca ka veti kontradiktore midis njerëzve. Disa besojnë se vjollca ndihmon për të pastruar shtëpinë nga negativiteti dhe për të sjellë rehati në të, ndërsa të tjerë kanë vënë re ndryshime të çuditshme në jetë me shfaqjen e kësaj lule në shtëpi. Besohet se vajzave të pamartuara u sjell vetminë dhe beqarinë e përjetshme kur i mbajnë në shtëpi. Kjo është një lule hënore dhe karakterizohet nga njëfarë xhelozie dhe egoizmi, kështu që nëse dikush shfaqej në shtëpi, atëherë të dashuruarit së shpejti ndahen.

Orkideja

Ka shumë legjenda rreth kësaj bime. Dhe njëri prej tyre thotë se kjo bimë në shtëpinë e një gruaje është në gjendje të shtrydhë të gjithë lëngun prej saj, ushqehet me energji dhe e dënon atë me lodhje të përjetshme, apati dhe humor të keq. Besohet se lulja ushqehet me lëngjet e pemëve të tjera në natyrë, duke thithur në fakt çdo gjë të vlefshme prej tyre. Prandaj, megjithëse orkideja njihet si një simbol i bukurisë dhe vërtet dëshironi ta filloni këtë bimë në shtëpi, shikoni se si do të ndryshojë situata në shtëpi me praninë e saj.

Difenbahia

Difenbahia konsiderohet një burrë klasik: nuk lejon të pamartuarën të gjejë lumturinë, ndërsa ajo që është në çift i vendos thumbat në rrota derisa gruaja nuk lihet vetëm. Diefenbahia nuk i duron dot meshkujt dhe energjinë e tyre, ndaj i dëbon nga shtëpia! Por kjo nuk është e gjitha: bima ushqehet me energjinë e shtëpisë, kështu që banorët e shtëpisë mund të ndjejnë një ndjenjë të vazhdueshme lodhjeje, pajetë, apatie dhe trishtimi.

Botanistët edhe një herë kthejnë gishtat në tempuj dhe sigurojnë se nuk do të gjeni një bimë shtëpie më të mirë se difenbahia! E ndritshme, e harlisur: ngop shtëpinë me oksigjen dhe ndihmon në filtrimin e ajrit.

jeremy lee

Hibiskusi

Kjo bimë gjykon ngjarjet e ardhshme të trishtueshme në shtëpi. Nëse lulja thahet, atëherë dikush në familje me siguri do të sëmuret. Gjyshet tona besonin se nëse një lule lulëzon jashtë sezonit, atëherë është lajm për vdekjen e afërt të një të dashuri. Një tipar tjetër negativ i hibiskusit, në të cilin besonin paraardhësit tanë, është aftësia për të shkaktuar tradhti te burrat dhe vetminë tek gratë. Nëse besoni në besëtytni dhe nuk dëshironi të përballeni me pasoja të tilla, mos e sillni këtë lule në shtëpi.

Zambaku

Zambakët janë një simbol i trishtimit, pikëllimit dhe varrimit, pavarësisht nga fakti se jo të gjitha vendet e lidhin këtë lule me vdekjen. Konsiderohet si një shenjë e keqe nëse keni marrë si bimë shtëpiake. Vlen të merren parasysh qëllimet e personit që jep. Dhe nëse ju vetë keni pranuar një dhuratë ose keni sjellë këtë lule, së shpejti familja do të përballet me ngjarje të trishtueshme që mund të çojnë në humbje, pikëllim.

Go to TOP