Hamza në Zvicër: Mërgimtarët janë shtyllë e pamohueshme ekonomike

Kandidati i PDK-së për kryeministër, Bedri Hamza, ka takuar të dielën bashkatdhetarët që jetojnë në Zvicër.

Ai tha se atje ka takuar të rinj e të reja dhe familjarë që lanë Kosovën në rrethana të ndryshme, duke u ndarë në dysh me pjesën tjetër për një jetë më të mirë.

Hamza tha se ata janë zëri ynë në botë, janë edhe shtyllë e pamohueshme ekonomike dhe mbështetës në rrugën e pakthyeshme evropiane të Kosovës.

Go to TOP