Guvernatori i Maryland thotë se rindërtimi i urës Key ka një rrugë të gjatë përpara

Guvernatori i Maryland, Wes Moore, thotë se ka një “rrugë shumë të gjatë përpara” për rindërtimin e urës Francis Scott Key.

Ai tha se udhëheqës nga shumë autoritete lokale, shtetërore dhe federale po mbledhin fonde për të rindërtuar urën.

“Kjo punë nuk do të zgjasë me orë të tëra, kjo punë nuk do të zgjasë me ditë, kjo punë nuk do të zgjasë me javë, ne kemi një rrugë shumë të gjatë përpara”, tha ai

Duke folur në një konferencë shtypi përpara hapjes së shtëpisë së Orioles në Camden Yards, Moore tha se rindërtimi do të kërkonte ndihmën e të gjithëve në rajon.

“Unë i bëj thirrje të gjithëve të bëjnë pjesën e tyre. Në këtë lojë, askush nuk mund të ulet mënjanë”, tha ai.

“Së bashku, përsëri do të kemi një ditë tjetër rihapjeje – dhe kjo do të jetë rihapja e urës Francis Scott Key”, tha ai.

Go to TOP