Gruaja kanoset nga burri me të cilin jetoi dy vjet dhe më pas ishin ndarë

Një grua bashkë me një burrë tjetër janë ankuar në poliic se janë kanosur nga një person përmes telefonit. I dyshuari sipas policisë, gjendet jashtë shtetit.

Ankuesja dhe i dyshuari kishin bashkëjetuar dy vjet dhe më pas ishin ndarë.

Rasti është në procedurë hetimore.

Go to TOP