Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Gjuajtje me armë në Shkodër, plagoset një person

Gjuajtje me armë zjarri ka pasur në Shkodër, ku është plagosur një person.

Policia ka bërë të ditur se ngjarja ka ndodhur në fshatin Guci, ku personi është plagosur në këmbë.

Tutje, policia ka bërë të ditur se hetimet në lidhje me rastin janë duke vazhduar dhe se i plagosuri gjendet në spital.

Go to TOP