Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Gjetjet e Auditorit në ShSKUK përplasën Haxhiun me Kurtin

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, ka kërkuar sqarime për gjetjet e auditorit për shkeljet në ShSKUK.

Haxhiu kërkoi të dijë nga kryeministri Albin Kurti, se cilat do të jenë hapat që do t’i ndërmarrë si kryeministër.

“Sipas raportit ë auditorit janë evidentuar shkelje në ShSKUK për vitin 2021, ku evidentohen shkelje të shumta. Furnizimi i barnave për pacientët me Covid-19, marrëveshja me UNOPS kanë qenë shumë të larta. Pas këtyre evidentimeve, a do të vendosët dikush para përgjegjësitë për këto dhe cilat do të jenë hapat tuaj”.

“Bordi i ShKSKUK-së është emëruar nga ju. Pra keni emëruar një anesteziolog në dy borde dhe një kardiolog si zëvendësministër”, tha Haxhiu.

Por kryeministri Albin Kurti, tha se gjetjet e auditorit duhet të implementohen dhe se të njëjtat nuk diskutohen.

“Organet drejtuese e kanë që t’i përmirësojnë dhe të dërgojnë në Prokurori nëse ka shkelje të natyrës penale”, tha Kurti.

Go to TOP