Fryma e madhe theu shtyllat elektrike si dhe hoqi tjegullat nga çatitë

Erërat e mëdha që kapluan një pjesë të vendit kanë shkulur edhe shtyllat e drunjve që shërbejnë si përçues të elektrikut.

Kështu një nga ato në Hajvali ngjitur me restorant “Thana”, është ndarë në dysh duke rrezikuar qytetarët. /Kosova.info/

Go to TOP