Fillojnë garat ekipore edhe në kategorinë e juniorëve

Këtë fundjavë (të shtunën) fillojnë garat kampionale ekipore për Ligat e Juniorëve U15 dhe U19.

Në ligën U15 për meshkuj, garat do të zhvillohen në dy grupe (XHIRO 1 dhe 2),

në grupin A: Ahmet Hoxha M, Hasan Prishtina, Shqiponjat e zeza Prishtina dhe TTC Ferizaj, kurse në grupin B: KVPP Prizreni, Gani Maloku, Priping, Drita M dhe Ulpiana.

Në Ligën U15 femrat (XHIRO 1, 2 dhe 3), marrin pjesë 5 Klube: Ahmet Hoxha MK, Artana, Prishtina, KVPP Prizreni dhe Ahmet Hoxha.

Në Ligën U19 (XHIRO 1, 2 dhe 3), vetëm kategoria e meshkujve: Gani Maloku, Lidhja e Prizrenit, Vushtrria, Shkolla Prizreni dhe Prishtina.

Të gjitha ndeshjet zhvillohen në Palestrën e ShFMU “Tefik Çanga”, në Ferizaj

Lokacioni: https://maps.app.goo.gl/23f13SaqCnQBFVWKA

Liga A U15 Meshkuj
Xhiro 1 4/20/2024  
10:001Kpp Ahmet Hoxha MKvse lirëFerizaj
10:002Kpp Hasan PrishtinavsKpp PrishtinaFerizaj
10:003Kpp Shqiponjat e zezavsKpp TTC FerizajFerizaj
Xhiro 2 4/20/2024  
11:001Kpp PrishtinavsKpp Ahmet Hoxha MKFerizaj
11:002e lirëvsKpp Shqiponjat e zezaFerizaj
11:003Kpp TTC FerizajvsKpp Hasan PrishtinaFerizaj
Liga B U15 Meshkuj
Xhiro 1 4/20/2024  
10:001Kpp KVPP Prizrenivse lirëFerizaj
10:002Kpp Gani MalokuvsKpp PripingFerizaj
10:003Kpp Drita MvsKpp UlpianaFerizaj
Xhiro 2 4/20/2024  
11:001Kpp PripingvsKpp KVPP PrizreniFerizaj
11:002e lirëvsKpp Drita MFerizaj
11:003Kpp UlpianavsKpp Gani MalokuFerizaj
Liga U15 Femrat
Xhiro 1 4/20/2024  
12:301Kpp Ahmet Hoxha MKvse lirëFerizaj
12:302Kpp ArtanavsKpp KVPP PrizreniFerizaj
12:303Kpp Prishtina FvsKpp Ahmet Hoxha FFerizaj
Xhiro 2 4/20/2024  
13:301Kpp KVPP PrizrenivsKpp Ahmet Hoxha MKFerizaj
13:302e lirëvsKpp Prishtina FFerizaj
13:303Kpp Ahmet Hoxha FvsKpp ArtanaFerizaj
Xhiro 3 4/20/2024  
14:301Kpp Ahmet Hoxha MKvsKpp Prishtina FFerizaj
14:302Kpp KVPP PrizrenivsKpp Ahmet Hoxha FFerizaj
14:303Kpp Artanavse lirëFerizaj
Liga U19 – Meshkuj – 2024
Xhiro 1 4/20/2024  
12:30Kpp Gani Malokuvse lirëFerizaj
12:302Kpp Lidhja e PrizrenitvsKpp VushtrriaFerizaj
12:303Kpp Shkolla PrizrenivsKpp PrishtinaFerizaj
Xhiro 2 4/20/2024  
13:301Kpp VushtrriavsKpp Gani MalokuFerizaj
13:30e lirëvsKpp Shkolla PrizreniFerizaj
13:303Kpp PrishtinavsKpp Lidhja e PrizrenitFerizaj
Xhiro 3 4/27/2024  
14:301Kpp Gani MalokuvsKpp Shkolla PrizreniFerizaj
14:302Kpp VushtrriavsKpp PrishtinaFerizaj
14:30Kpp Lidhja e Prizrenitvse lirëFerizaj
Go to TOP