Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Eskavatori iu hyn vilave në Batllavë, pamje nga rrënimi

Në Batllavë ka nisur rrënimi i vilave që janë ndërtime pa leje.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar Fatri Zhitia, zëdhënës në Komunën e Podujevës.
Ai tha se rrënimi i vilave pa leje ka nisur sot në mëngjes dhe pritet të rrënohen pesë vila.

“Ka fillu sot në mëngjes aksioni për rrënimin e vilave. Planifikohen 5 vila me u rrënu. Ditën e hënë ka pas me u zhvillu ky aksion , policia ka kërku me u shty për sot për shkak të zhvillimeve”, tha Zhitia.

Ky aksion po përcillet nga inspektor komunal dhe Policia e Kosovës.

Go to TOP