Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ekspertët: Bëni seks të dielën, është dita eksituese dhe më e “egër” e javës

Sipas një sondazhi të realizuar në Mbretërinë e Bashkuar, mëngjesi i së dielës ka dalë koha e preferuar për të bërë seks.

Në bazë të rezultateve, e diela konsiderohet si dita më eksituese dhe më e “egër” e javës, gjë cila është e konfirmuar edhe nga ekspertët.

Sa i përket arsyes, disa u përgjigjen se dëshirojnë të fillojnë javën mbarë, disa sepse ndihen se kanë pushuar mirë, e të tjerë janë përgjigjur se të dielën e zgjedhin për relaksim, shkruan GQmagazine.

Ndërkaq, më pak vota morën dita e hënë, e martë dhe e mërkurë, duke thënë se janë ditët më të lodhshme të javës, e rrjedhimisht është më e ulët edhe dëshira për seks.

Dita e enjte u konsiderua si mesatarisht e preferuar, ndërkaq sipas sondazhit, dëshira për seks fillon të rritet të premten dhe të shtunën, duke arritur kështu kulminacionin të dielën.

Go to TOP