Dy stalla dhe disa automjete përfshihen nga zjarri në Leposaviq

Dy stalla dhe disa automjete janë përfshirë nga zjarri në Leposaviq.

Po ashtu ka flakët janë prekur edhe disa pajisje të automjeteve dhe një shtëpizë e vogël.

Një burrë dhe një grua kanë raportuar se rasti ka ndodhur në rrethana ende të panjohura.

Në ndërkohë zjarri është shuar nga zjarrfikësit, njofton raporti 24 orësh i policisë.

Lidhur me rastin zjarrfikësit kanë shuar zjarrin, ndërsa njësitë relevante policore janë duke e hetuar rastin.

Go to TOP