Dy shërbime i shtohen sektorit publik të shëndetësisë

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se dy shërbime të rëndësishme i janë shtuar sektorit publik të shëndetësisë.

Sipas njoftimit të LV-së, deri më tani këto shërbime janë dhënë vetëm në sektorin privat dhe me çmime të papërballueshme, 1 800.00, përkatësisht 1 000.00 euro.

“Nga tash ato do të kryhen në sektorin publik dhe do të jenë falas”, thuhet në postimin e Lëvizjes Vetëvendosje. /Kosova.info/

Go to TOP