Dy raste të falsifikimit të parasë në 24 orë në Prishtinë

Të hënën në Prishtinë dy zyrtarë të bankave kanë njoftuar se gjatë kontrollit të parave të deponuara kanë hasur në para të falsifikuara.

Siç njofton Policia e Kosovës në raportin 24 orësh, në rrugën “Robert Doll”, zyrtarja e një banke ka njoftuar se ka hasur në 3x 100 € /1×20 € dhe 1×50€ të cilat dyshohet të jenë të falsifikuara.

Rast i njëjtë ka ndodhur edhe në rrugën “Ukshin Hoti”, ku zyrtari i një banke ka njoftuar se ka hasur në 428 X 2€ të falsifikuara.

Policia njofton se rastet janë duke u hetuar.

Go to TOP