Kosova.info

Drejtori i Policisë Samedin Mehmeti takim me drejtoreshën e EUROPOL-it, ja çka u diskutua

Në konferencën rajonale të drejtorëve të Policisë e cila po mbahet në Shkup, e që i dedikohet luftës ndaj krimit të organizuar, sfidave dhe mbështetjes, po merr pjesë drejtori i përgjithshëm i PK-së Mehmeti dhe drejtorë të Policive të shteteve të ndryshme, njofton zyra për informim e policisë.

Gjatë pjesëmarrjes në këtë konferencë rajonale, drejtori Mehmeti ka realizuar edhe një takim bilateral, që sipas policisë është mjaftë i rëndësishëm me De Bolle ,drejtoreshë ekzekutive e EUROPOL-it.

“Në këtë takim u diskutuan tema të rëndësishme me interes të përbashkët, përfshirë edhe bashkëpunimin në fusha të ndryshme si dhe shkëmbimin e informacioneve të cilat ndërlidhen me luftën ndaj krimit dhe sigurisë së përgjithshme, e që i referohen marrëveshjes ndërmjet Policisë së Kosovës dhe EUROPOL-it të arritur në shtator të vitit të kaluar për kanalin e sigurt të komunikimit.

Nga të dy palët u vlerësua si një takim mjaft i frytshëm dhe pozitiv, i cili do të rrisë edhe më tej bashkëpunimin e ndërsjellë”, thuhet në komunikatën dërguar mediave.

escort mersin - izmir escort