Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Dhunuesit duhet të dihen”

Sprej piperi dhe teknika tjera të vetëmbrojtjes u propozuan si masa për sigurinë e vajzave dhe grave në Kosovë, pas dhunimit të një 11-vjeçareje në Prishtinë.

Përdoruesit e rrjeteve sociale bënë thirrje për dënimin maksimal të autorëve të dyshuar dhe për publikimin e emrave të tyre. Nga prokurorët dhe gjykatësit, po ashtu, u kërkua përgjegjësi më e madhe. Policia e Kosovës njoftoi se rasti i dhunimit të 11-vjeçares ka ndodhur më 27 gusht, ndërsa të pesë të dyshuarit për veprën tashmë janë ndaluar.

Go to TOP