Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Burri bashkëjetonte me një vajzë të mitur në Podujevë

Një person është shoqëruar në stacionin policor të Podujevës, pasi që ishte duke bashkëjetuar me të miturën viktimën femër kosovare.

Me vendim të prokurorit, pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.

Go to TOP