Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Blinken do të udhëtojë për në Izrael, Bregun Perëndimor të pushtuar dhe Emiratet e Bashkuara Arabe

Sekretari Amerikan i Shtetit, Antony Blinken, këtë javë do të udhëtojë për në Izrael, Bregun Perëndimor të pushtuar dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Ai do të  bëjë presion për më shumë ndihmë humanitare për Gazën, lirimin e më shumë pengjeve të mbajtura në territor dhe të punojë për të përmirësuar mbrojtjen për civilët në Rripin e Gazës, tha një zyrtar i lartë amerikan.

Blinken gjithashtu do të diskutojë të ardhmen e Gazës dhe nevojën për një shtet të pavarur palestinez me “partnerët rajonalë”.

Për këtë udhëtim ka raportuar Reuters, ndërsa departamenti i Shtetit ende nuk e ka konfirmuar këtë.

Go to TOP