Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Bislimi vizitoi Qendrën e studentëve me nevoja të veçanta në Universitetin e Prishtinës

Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi e ka vizituar  Qendrën e themeluar së fundmi të studentëve me nevoja të veçanta në Universitetin e Prishtinës.

Ai ka thënë se qeveria punon vazhdimisht për krijimin e një ambienti të përshtatshëm dhe mbështetës,

“Iniciativa për krijimin e Qendrës mbështetëse për studentët me nevoja të veçanta në hapësirat e Universitetit të Prishtinës, është një përpjekje e rëndësishme që synon të promovojë përfshirjen dhe zhvillimin e një mjedisi arsimor gjithëpërfshirës”, ka thënë Bislimi.

Në këtë vizitë ishte prezent dhe rektori i Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi, shefi i Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, Nuno Queiros dhe pjesëmarrës nga organizata joqeveritare e shoqëria civile dhe studentë.

Go to TOP