Besimtar, por jo religjioz

Shkruan: Pal ShTUFI

Religjionet nuk janë asgjë më shumë dhe më pak se komitete politike të besimit. Prandaj, nëse e beson zotin përmes këtyre komiteteve, atëherë besimi yt është politik e jo shpirtëror!

Shqipe, ruaju nga zaptuesit e emrit të zotit në tokë!

Go to TOP