Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Bëri falje myslimane e më pas hëngri mish derri në TikTok, burgoset gruaja indoneziane

Një gjykatë në Indonezi ka dënuar një grua për nxitje të urrejtjes fetare dhe e dënoi me dy vjet burgim pasi, në një video të TikTok, ajo bëri falje myslimane dhe më pas hëngri mish të derrit, i konsideruar i ndaluar në Islam.

Gjyqtarët në gjykatën Palembang në provincën e Sumatrës Jugore, në ishullin Sumatra, urdhëruan gjithashtu Lina Lutfiawatin të paguante një gjobë prej 250 milionë rupiah (mbi 15 mijë e 200 euro) në vendimin e tyre të gjykimit për blasfemi.

Lutfiawati, e cila njihet gjithashtu si Lina Mukherjee dhe e cila identifikohet si myslimane, tha një frazë të shkurtër lutjeje që përkthehet në “në emër të Zotit” përpara se të hante një lëkurë derri të freskët në një video që u publikua dhe u shikua gjerësisht.

Pasi ajo doli në gjyq për akuzat për blasfemi, ajo shprehu keqardhjen dhe kërkoi falje në një postim në rrjetet e saj sociale.

“Jam e habitur. Kam kërkuar falje shumë herë. Në fakt, e di që kam gabuar, por nuk e kam pritur që dënimi të jetë dy vjet”, tha Lutfiawati pas gjykimit.

Go to TOP