Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Haradinaj shijon rrushin e Suharekës

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në përmbyllje të festivalit të kulturës dhe verës “Festari”, iu është bashkuar kryetarit të Komunës, Bali Muharremajt, në ceremoninë e këputjes së kalaveshit të rrushit në vreshtat e Suharekës.

“Një ndjenjë e veçantë që isha pjesë e gëzimit të vreshtarëve me vjeljen e rrushit si dhe pjesë e festës së këtij festivali”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Ai e ka përgëzuar kryetarin Bali Muharremaj dhe ekipin e tij për organizimin e festivalit.

“Një festë që dëshmon përkushtimin tonë për kulturën dhe traditat tona”, ka shtuar ai.

Go to TOP