Kosova

Avionët serbë dridhin Jarinjën

Më 26 shtator, në afërsi të pikëkalimit kufitar të Jarinjës u panë edhe avionë të ushtrisë serbe.

Është bërë një javë nga bllokimi i rrugëve që çojnë në pikat kufitare me Serbinë, Jarinjë dhe Bërnjak.

Të dielën, më 26 shtator, dy avionë të ushtrisë së Serbisë janë afruar shumë pranë kufirit me Kosovën, në Jarinjë.