Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Agresioni rus: Polonia furnizohet me tanke nga SHBA-ja

Polonia është pajisur me tanke nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kjo me qëllim që të përgatiten nga një sulm i mundshëm rus, raporton BBC.

Lajmin  eka dhënë Mariusz Blaszczak, ministri polak i mbrojtjes.

“Ne do të jemi gati kur të vihet në dispozicion i pari nga 250 tanket më të avancuara që kemi porositur. Polonia do të ketë forca moderne dhe të fuqishme për të penguar agresorin në rast emergjence”, ka deklaruar Blaszczak.

Polonia e ka ndihmuar Ukrainën jo vetëm ushtarakisht, por edhe me strehimin e mijëra refugjatëve

Go to TOP