A është mbyllur Facebook për ju?

Ndërprerjet po rriten në faqen e internetit DownDetector.com. Shumë përdorues raportojnë se janë loguar pa një opsion për t’u identifikuar përsëri. Problemet e identifikimit vlejnë si për aplikacionin ashtu edhe për faqen e internetit.

Shkaku i ndërprerjes mbetet i pakonfirmuar. Përdoruesit raportojnë probleme me rivendosjen e fjalëkalimeve të tyre dhe përdorimin e sigurisë me dy faktorë për t’u identifikuar.

Njerëzit në faqen e internetit të zbulimit të ndërprerjeve thonë se seanca e tyre ka skaduar dhe ata nuk mund të identifikohen përsëri. Një person thotë, “Ka ndodhur një gabim i panjohur” sa herë që përpiqem të identifikohem përsëri në aplikacion.”

Ndërprerja ka shkaktuar shqetësim tek bizneset që mbështeten në Facebook për marketing, duke theksuar rolin e rëndësishëm të platformës në komunikimin global. Përdoruesit kanë migruar në rrjete të tjera sociale për të shprehur zhgënjimet dhe për të kërkuar përditësime, me #FacebookDown tendencë.

Një përdorues i Downdetector shkruan, “Messenger dhe Facebook më kanë hequr disa minuta më parë. U relogova me sukses, por më nxori jashtë pas një sekonde. Tani nuk mund të identifikohem përsëri. Kur raportova problemin, kishte vetëm 40 raporte, por tani mbi 5000, kështu që me sa duket Facebook ka një problem tani.”

Facebook, Instagram dhe Messenger të gjitha të drejtuara nga kompania mëmë, Meta. Duket se të gjithë kanë të njëjtat probleme. Meta nuk ka dhënë një afat kohor se kur do të rifillojnë shërbimet e plota, por u bën thirrje përdoruesve të ndjekin përditësimet zyrtare. /Kosova.info/

Go to TOP