Kosova.info

28 nëntori festohet edhe nga komuniteti shqiptar në SHBA

Festa kombëtare e pavarësisë është festuar edhe nga komuniteti shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në Garifled, New Jersey mbi 100 shqiptarë dhe amerikanë kanë festuar nën tingujt e këngëve patriotike dhe veshjeve popullore shqiptare.
Kjo është e disata herë ku komuniteti shqiptar bëhet bashkë për të festuar festat kombëtare shqiptare, ku të tilla organizime ka patur dhe në shtete të tjera ne USA.

Takimi ka qenë i organizuar nga “Hands of Providence Albania” & “Hope Albanian Church”.

escort mersin - izmir escort