Ambasada e Kosovës në Sofje me çmim pretigjioz në fushën e turizmit në gala mbrëmjen e çmimeve ballkanike

Ambasada e Kosovës në Sofje vlerësohet me çmim special në gala mbrëmjen në edicionin e shtatë me radhë të çmimeve ballkanike në fushën e turizmit ‘The annual Balkan Awards of Tourism Industry 2021’.

Ambasada u vlerësua me çmim special në kategorinë #Best Mission for Partnership and Development për kontributin e dhënë në krijimin e urave të bashkëpunimit në fushën e turizmit ndërmjet Bullgarisë dhe Kosovës.

Këtë e bëri të ditur vet ambasada përmes një njoftimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”, përcjell Kosova.info.

Më poshtë edhe njoftimi i plotë.

Go to TOP