Kosova

Nxitës i konflikteve dhe jokompetent – publikohet dokumenti i MPJ’së që tregon edhe për një rrahje të Prindon Sadriut

Në media është publikuar një dokument që tregon për një përleshje fizike të Prindon Sadriut, bashkëshortit të Presidentes Vjosa Osmani.

Sadriut i është publikuar vërejtja që kishte marrë pas një përleshje fizike në ambientet e MPJ’së, në korrik të vitit 2019.

Siç thuhet në dokument, atij i ishte ndaluar gradimi për ndonjë pozitë më të lartë për arsye se krijonte konflikte verbale e fizike.

“Duke marrë parasyshë se z.Sadriu për pak muaj ka qenë nxitës i konflikteve verbale dhe fizike, çfarëdo vlerësimi dhe reference për ngritje në gradë, invalidohet.

Për më tepër z.Sadriu nuk posedon as nivel të kompetencës dhe as vlerësim së është në gjendje të ushtroj detyrën me gradë të Ministrit”, thuhet në dokument.

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort