Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

​Një muaj paraburgim për serbin që dyshohet se kreu krime lufte kundër popullatës civile

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special ka caktuar sot një muaj paraburgim kundër të pandehurit D.A.

Ai dyshohet se ka kryer veprat penale krime lufte kundër popullatës civile, krimet e luftës në shkelje të rëndë të nenit 3 të përbashkët për Katër Konventat e Gjenevës dhe organizimi i grupeve për kryerjen e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës.

Kundër këtij aktvendimi palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës.

Go to TOP