Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Donika Gërvalla rri në telefon gjatë takimit me homologen australiane

Kryeministri Albin Kurti ka qëndruar së fundi në Mynih, ku ka zhvilluar takime të shumta me përfaqësuesit e shteteve të huaja.

Bashkë me Kurtin dhe presidenten Vjosa Osmani, e pranishme në një prej takimeve ishte edhe Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla.

Në takimin e Kurtit me Ministren e Jashtme të Australisë, në fotot e publikuara nga kryeministrit Kurti shihet si ministrja Gërvalla duke qëndruar në telefon.

Ndërsa në një takim tjetër, ministri grek e injoroi Gërvallën pasi nuk ia shtriu dorën.


Go to TOP