Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Adrian Krasniqi Figurë e Lavdishme e Shqipërisë dhe UÇK-së

Shkruan: Erald SELCA

Adrian Krasniqi dëshmori i parë i UÇK-së në uniformë , figurë legjendare e UÇK-së një nga themeluesit dhe drejtuesit e saj më të famshëm.

Me njesitin e tij ishte tmerri i okupatorit barbar serb duke ju shkaktuar me vite humbje në njerëz dhe teknikë ushtarake pushtuesit .

Adriani , Qerimi , Iliri , Muja etj ishin të dalluar në trimëri e te perpiktë sipas urdhërave të SHP UÇK-së
Lavdi gjigantit të Shqipërisë , nesër bëhen 25 vite nga rënia heroike e tij .

16 Tetori përkonte dhe me ditëlindjen e të madhit Enver Hoxha andaj trimat tanë në këtë ditë kudo e goditen armikun me 16 Tetor 1997

Familja e Adrianit , Përparimit baces Xhafer i dha kombit çdo gjë dhe mburremi me ta përjetë
Erald Selca

Go to TOP