Zhduket një vajzë në Pejë

Një vajzë është zhdukur në Firaj të Pejës.

Kështu raporton në polici babai i saj.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk din për vend ndodhjen e saj. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Go to TOP