Zhduken dy femra nga Vushtrria

Dy femra janë raportuar të zhdukura në dy raste në Vushtrri.

Rastet janë raportuar të hënën, më 24 qershor, njofton policia.

Vushtrri / 24.06.2024 – 05:45. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima femër është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti në hetime.

Vushtrri / 22.06.2024 – 04:30. Me 24.06.2024 ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima femër është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti në hetime.

Go to TOP