SRB-BIH-HR

Zafir Berisha: Mi ćemo se pobrinuti za tendere, nećemo kupovati dezinficijense za 12 eura

Zafir Berisha, kandidat Socijaldemokratske inicijative za gradonačelnika Prizrena, kritikovao je opštinu Prizren zbog upravljanja pandemijom i takođe je izjavio da će se pridržavati preporuka institucija.

“Bićemo ozbiljni na tenderima za opremu i nećemo kupiti dezinfekciono sredstvo od 5,70 da kupimo 12 eura od vlade koja bježi. Podržat ćemo preduzeća koja su najviše napadnuta pandemijom COVID-19”, rekao je Berisha.

Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative, Nasuprot kandidatima za gradonačelnika biće sedam kandidata za odbornike u Skupštini opštine Prizren: Aferdita Morina iz LDK; Aferdita Spahiu iz AKR -a; Dafina Bllaca iz PDK; Lirije Bytyqi iz Socijaldemokratske inicijative; Mimoza Bushrani iz LVV -a; Nadhjesa Bresa sa GUXO liste i Shqipe Kastrati iz AAK -a.